Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Primavera, Giovanissimi: 1η θέση!

Μετά τη νίκη με τη Novara, η Primavera του Baroni κέρδισε (με 4-1) και την Parma και κατέκτησε και τυπικά την 1η θέση του Ομίλου Α με 55 βαθμούς σε 26 παιχνίδια (16 νίκες, 4 ισοπαλίες, 5 ήττες). Στη δεύτερη θέση το Torino, 6 βαθμούς πίσω από τους νεοαρούς bianconeri που θα αγωνιστούν στο τελικό τουρνουά για το scudetto τον Ιούνιο.
Τα γκολ στο παιχνίδι με την Parma σημείωσαν Spinazzola, Chibsah, Padovan και Bouy με πέναλτυ.
Giovanissimi, 3-0 το Cuneo

(Update 22/4) Πανηγύρια και για τους Giovanissimi που νίκησαν 3-0 το Cuneo και άφησαν πίσω τους, και αυτοί το Torino, κατακτώντας -με δυο τέρματα του Clemenza και ένα πέναλτυ του Pozzebon- την 1η θέση του Ομίλου και την πρόκριση στα play off. Η λέξη τέλος θα μπει οριστικά την επόμενη βδομάδα εναντίον των ουραγών του Casale που αναμένεται να επιτρέψουν στους νεότατους του Claudio Gabetta να βελτιώσουν τα σκορ τους: έχουν τις περισσότερες νίκες (20), τις λιγότερες ήττες (2), την καλύτερη επίθεση (86 γκολ, σχεδόν 3 ανά παιχνίδι) και την καλύτερη άμυνα (10).

Allievi, νίκη για τα play off

(Update 25/4) Τρεις χρυσοί βαθμοί για τους "μαθητές" του Del Rosso με τη Genoa: γκολ του Josipovic στο εξ αναβολής παιχνίδι και οι Allievi βρέθηκαν στις 25 του μήνα να ξανακυνηγάνε μια θέση για τα play off.

Πηγές: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: