Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Primavera, ένα βήμα από τα τελικά

Νίκησε 3-1 στη Siena και απομακρύνθηκε 6 βαθμούς από τη Fiorentina και 9 από το Torino
Μεγάλη νίκη που, σε συνδυασμό με την ήττα της Fiorentina (1-0 από το Livorno εντός έδρας), φέρνει την Primavera ένα βήμα πιο κοντά στην 1η θέση του Ομίλου Α και την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος όπου τον τίτλο θα διεκδικήσουν 8 ομάδες, στα τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου.
Η ομάδα του Baroni νίκησε 3-1 μέσα στη Siena (με γκολ των Bouy, De Slivestro, Spinazzola) και έρχοντας ακόμα τρία παιχνίδια ως το τέλος, η Primavera βρίσκεται 1η με 49 βαθμούς σε 22 παιχνίδια με 2η τη Fiorentina (43 βαθμοί σε 23 παιχνίδια) και 3ο το Torino (40 βαθμούς σε 23 παιχνίδια) -οι granata νίκησαν σήμερα 4-0 την Empoli σε μια αναμέτρηση κορυφής για την 3η θέση. Πίσω τους, η Genoa (37 βαθμοί σε 24 παιχνίδια) και Sampdoria, Livorno, Empoli με 36. H Primavera θα παίξει τώρα στο Chisola το ντέρμπυ με το Torino που είχε αναβληθεί το Φεβρουάριο ενώ μετά το Πάσχα θα υποδεχτεί τη Genoa και θα κλείσει τις υποχρεώσεις της για τον Όμιλο Α στις 21 Απριλίου στην Parma -στον πρώτο γύρο οι νεαροί bianconeri είχαν νικήσει 3-1 μέσα στη Γένοβα και 6-1 την Parma...
H Primavera διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση του Ομίλου (60 γκολ ένατι 45 του Livorno και 42 της Fiorentina) και την 3η καλύτερη άμυνα πίσω από τη Fiorentina (21) και το Torino (23): Juve έχει δεχτεί 26 τέρματα.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: