Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ο δρόμος για το 31ο scudetto είναι ανηφορικός. O Moggi εφιστά την προσοχή στα παιχνίδια της Lega

Αν η νίκη με τη Celtic μας αφήνει περιθώρια να στρέψουμε την προσοχή στο ματς με τη Napoli, προημιτελικά και ημιτελικά διεξάγονται κοντά στα παιχνίδια με Inter, Lazio, Milan, Torino
Το 3-0 μέσα στη Γλασκώβη μας φέρνει με το ενάμιση πόδι στον επόμενο γύρο και, όπως σημείωσε και ο Marchisio, μας επιτρέπει να ξανασταρφούμε πιο ήρεμοι στο πρωτάθλημα -το ματς στο San Paolo με τη Napoli είναι προγραμματισμένο να γίνει πριν τη ρεβάνς με τους σκωτσέζους οπότε, παρ' ότι πρέπει να πατάμε γερά στα πόδια μας, θα έχουμε τη δυνατότητα να ρίξουμε περισσότερο βάρος στο παιχνίδι με τη μοναδική αντίπαλο που μας έμεινε για το 31ο scudetto.

Όμως, τίποτε δεν τελειώνει εκεί. Τα παιχνίδια των προημιτελικών είναι προγραμματισμένα στις 2/3 Απριλίου και 9/10 Απριλίου η ρεβάνς. Με άλλα λόγια, θα παίξουμε τον πρώτο προημιτελικό αμέσως μετά το Inter-Juventus (και πριν υποδεχτούμε την Pescara) ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί πριν το Lazio-Juventus.
Moggi προς Agnelli: προσοχή στο πρόγραμμα,
τα ίδια μας έκαναν και εμάς επί τριάδας...

Με άλλα λόγια, τα προημιτελικά θα συμπέσουν με δυο κρίσιμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και βλέποντας πώς μας δυσκολεύουν στο πρόγραμμα από Lega και Ομοσπονδία, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Το επισήμανε και ο έμπειρος Moggi καλώντας τον Agnelli να προσέξει τα κόλπα της Lega όσον αφορά στον καθορισμό των παιχνιδιών πρωταθλήματος που μεταφέρονται μια μέρα πριν ή μετά την Κυριακή: "7 παιχνίδια σε 3 μέρες, σχεδόν σαν να θέλουν να κόψουν ανάσες και δύναμη και όποιον ανάσα και ισχύ έχει και για πούλημα", είπε για να θυμίσει: "ήταν οι ίδιες μάχες που γίνονταν και την εποχή της τριάδας, ο Agnelli πρέπει να κάνει έτσι ώστε να ακουστεί γιατί μακροπρόθεσμα θα μπορούσαν να λείψουν οι δυνάμεις".

Φτάνοντας, μάλιστα, στα ημιτελικά (23/24 Απριλίου και 30 Απριλίου/1 Μαϊου) θα κληθούμε να παίξουμε ανάμεσα σε Juventus-Milan και Torino-Juventus και τον δεύτερο ημιτελικό πριν υποδεχτούεμ την ουραγό αυτή τη στιγμή, και ως εκ τούτου διψασμένη, ομάδα του Palermo.

O τελικός, 25 Μαϊου, γίνεται μετά τη λήξη του πρωταθλήματος... Ας ονειρευτούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: