Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ώστε μετράει και για σας!

Προσπαθώντας να μειώσουν τη Juve, αναγνωρίζουν τα 31!!!
Luciano Moggi: Όλοι εν χορώ: "Κανένα ρεκόρ για τη Juve του Conte". Επομένως, το scudetto 2006 μετράει και για σας;

4 σχόλια:

Bianconera είπε...

Γεια σου Gobbo! Θα ήθελα να σου κάνω μια άσχετη με το θέμα ερώτηση, απλά πιστεύω πως εσύ θα ξέρεις να μου απαντήσεις. Υπάρχει η εντύπωση στην Ιταλία πως οι οπαδοί της Γιούβε είναι φιλικοί προς κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία? Ή υπήρχε αυτή η εντύπωση στο παρελθόν? Εγώ στα 14 χρόνια που υποστηρίζω την ομάδα δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο (βέβαια δεν ζω και στην Ιταλία). Συγγνώμη και πάλι για το άκυρο της ερώτησης απλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια βάση ή απλά είναι κλασική προπαγάνδα οπαδών άλλων ομάδων.
Προσωπικά βέβαια θεωρώ πως μια τόσο μεγάλη ομάδα δεν χωράει σε κανένα τέτοιο καλούπι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Fino alla fine, Forza Juve!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δες εδώ προς το τέλος, εκεί που λέει που αυτοτοποθετούνται πολιτικά οι οπαδοί. Τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογία που δεν λαμβάνει υπόψη (ίσα ίσα που αντιστρέφει) πώς και από ποιους πολιτικούς χώρους δημιουργήθηκαν κάποιοι σύλλογοι -που και αυτό δεν καθορίζει, φυσικά, τα πολιτικά πιστεύω των οπαδών. Όσον αφορά μερίδες των ultra, η εξέλιξή της πολιτικής επιρροής πολιτικών ομάδων είναι ανάλογη της εποχής και της δυναμικής που υπάρχει κάθε φορά, όχι μόνον στην Ιταλία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Bianconera είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ! :)

Υ.Γ. Τώρα τελευταία όταν μπαίνω στο blog σου, κάνει πολλή ώρα να φορτώσει, κάποιες φορές κολλάει εντελώς. Ξέρεις μήπως αν φταίει κάτι? Προσπαθώ και με firefox και με chrome αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Κι είναι κρίμα γιατί είναι το αγαπημένο μου blog ;)

Un Gobbo ad Atene είπε...

Bianconera, φαντάζομαι ότι φταίνε τα tweets. Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τα χαρώ, νιώθω μια πικρή γεύση στο στόμα.