Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

2-0 την Empoli και ciao ciao Roma

Pirlo, Buffon, Tevez και Morata: νίκη και +3 από τη Roma
Χρειάστηκε ένα φάουλ του Pirlo στο 61' για να γίνει το 1-0, μια σούπερ απόκρουση του Buffon αμέσως μετά για να κρατηθεί το προβάδισμα και η είσοδος του Tevez για να περάσει τη μπάλα στον Morata που έγραψε με εξαιρετική ενέργεια το 2-0 στο 72' για να έρθει η πολύτιμη νίκη που έδωσε προβάδισμα 3 βαθμών (25 έναντι 22) επί της Roma που έχασε 2-0 στο San Paolo από μια πολύ καλή Napoli.

Η Juve είχε δυο τρεις καλές ευκαιρίες ακόμα, ο Buffon έκανε άλλη μια σωτήρια επέμβαση στο 89'. Ο Pirlo δοκίμασε για ένα δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις, πάλι με φάουλ, αλλά ο Bassi κράτησε το σκορ. Στο 94' άλλη μια προσπάθεια toy Pirlo, μετά το φάουλ (και την κόκκινη στον Tonelli) που κέρδισε ο Tevez, αλλά η μπάλα βγήκε άουτ. Tο 2-0 μπήκε στο αρχείο και μένει να δούμε πώς θα καλύψουμε τις πολύ πιθανές απουσίες των Ogbonna και Asamoah που βγήκαν τραυματίες, την Τρίτη στον "τελικό" με τον Ολυμπιακό για να προχωρήσουμε στο UCL...

Όσο για το πρωτάθλημα, τι κρίμα που δεν παίξαμε και δεν βάλαμε τα δοκάρια και τις ευκαιρίες με τη Genoa να είμαστε 6 βαθμούς μπροστά... Πάντως, το παιχνίδι της Juve ούτε σήμερα έπεισε, ιδίως μέχρι να μπει το γκολ... Ας ευχηθούμε να είναι το άγχος και η παράδοση που δεν μας θέλει να λάμπουμε όταν γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας. Tanti Auguri a tutti i gobbi!!!

5 σχόλια:

xristos tzam. είπε...

καλησπερα gobbo για ακομα μια φορα η ομαδα μας δεν επεισε αλλα παλι καλα +3.θελω να σε ρωτησω κατι αν ξερεις...ειμαστε η ομαδα τα περισσοτερα δοκαρια στην serie a η κανω λαθος? Auguri unico grande amore.....JUVE la mia vita!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ναι, xristos tzam.: Φτάσαμε τα 10 δοκάρια!

Ανώνυμος είπε...

Gobbo καλησπέρα, περίμενα να μου σχολιάσεις την αντίδραση του Licht με τον Allegri (νομίζω λίγο μετά το 1ο γκολ σε ένα πλάγιο).
Έχει χάσει τα αποδυτήρια;
Έχει βάλει την ομάδα στον αυτόματο;
Αφού ο Tevez έχει γίνει 10αρι γιατί δεν το γυρνάει σε 4-3-1-2 και με τους 2 Ισπανούς μπροστά από τον Tevez; (Ρητορικό το τελευταίο)

Ρήγας

xristos tzam. είπε...

Ευχαριστω. ας ελπισουμε να σταματησει αυτο διοι η τυχη μας εχει γυρισει την πλατη.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Θα δείξει, Ρήγα, θα δείξει. Μην ξεχνάμε ότι με τον Licht υπάρχει μια εκκρεμότητα για την ανανέωση συμβολαίου...

Το σύστημα το αλλάζει σιγά σιγά. Ήδη απόψε, και λόγω τραυματισμών, ξεκίνησε.