Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Πού πάμε χωρίς καθαρόαιμα εξτρέμ;

Pirlo, Llorente, Pogba: Juventus-Olympiacos 3-2
Νικήσαμε αλλά δεν δείξαμε έτοιμοι για την Ευρώπη. Νικήσαμε μια μέτρια (αλλά κυνικά τυχερή) ομάδα (με καλό προπονητή), η οποία όχι μόνον ανέτρεψε μέσα σε 3' μέσα στο Juventus Stadium το προβάδισμα του Pirlo στο 21' αλλά κατάφερε κιόλας να προηγηθεί 2-1 στο 61' χάρη και στην εντυπωσιακή έλλειψη κυνισμού των παιχτών μας που έχασαν ευκαιρίες που δεν χάνονται.

Llorente (τυπικά αυτογκόλ του Roberto) και Pogba στο 65' και 66' ανέτρεψαν το σε βάρος μας σκορ και μετά... ευκαιρία των φιλοξενούμενων (θα ήταν τρίτο γκολ σε τρεις φάσεις!). Και άλλη φοβερή ευκαιρία για τον Tevez στο 85'... Και μετά, στο 94', σε μια φάση, όλη η εικόνα του παιχνιδιού και της πορείας μας στην Ευρώπη: ο Tevez να κερδίζει πεντακάθαρο πέναλτυ, να εκτελεί ο Vidal και ο Roberto να τη στέλνει στο δοκάρι, οπότε χάνουμε το προβάδισμα έναντι των ερυθρόλευκων σε περίπτωση ισοβαθμίας... 9 βαθμούς η Atletico, από 6 Olimpiacos, Juventus, 3 η Malmoe.

Χωρίς πραγματικά εξτρέμ δεν πρόκειται να πάμε μακρυά στην Ευρώπη που μετράει. Τον Όμιλο λογικά θα τον περάσουμε αφού λογικά θα (πρέπει να) νικήσουμε στη δύσκολη έδρα της Malmoe (2-0 νίκησε η Atletico) αλλά μετά, στον επόμενο γύρο, τι θα κάνουμε; Πάντως, για να δούμε και ένα θετικό, η αλλαγή συστήματος είναι σε καλό δρόμο ώστε να αξιοποιήσουμε καλύτερα ό,τι δυναμικό έχουμε. (update) To είπε και ο Pirlo: "Με το νέο σύστημα βρεθήκαμε καλά"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: